Dufour 375

Year of production: 2011

Location: Österåker

Manufacturer: Dufour

Price: 1 095 000 SEK

( 95 535 € / 712 381 DKK )

Sold 2023-10-25

Print

*Nytt pris* Dufour 375 med 3 kabiner, 2011. En båt för hela familjen med rejäla utrymmen under däck. Fina seglingsegenskaper samt en stor och härlig sittbrunn med dubbla rattar.

Dufour 375 är kanske den perfekta familjebåten, inte för stor och otymplig men heller inte för liten. Passar lika bra i vår vackra skärgård som ute till havs. Ombord ryms tre rejäla dubbelkojshytter, toalett med dusch, samt ett rejält pentry. En kyl på 120 liter och stora tankar för vatten och diesel gör båtlivet flexibelt och bunkringsstoppen sällsynta.

En modern design och relativt mycket segel ger goda seglingsegenskaper. Detta är en båt som äter distansminuter över längre sträckor. Yanmar inombordaren är kraftig och levererar bra marschfart under gång när vinden mojnat.

Båten hjärta är den fina sittbrunnen. Här får en hela besättning plats så väl i hamn som under gång. Är vädret sämre finns ett heltäckande sittbrunnskapell som ger skydd. Men dubbla rattar så öppnas sittbrunnen upp och känns luftig. Det är enkelt att fälla ner akterspegeln som då blir en trevlig badbrygga.

Under däck är båten ljus och luftig. Akteröver i båten finns två dubbelhytter med bra förvaringsmöjligheter. På styrbords sida, toalett med dusch. Den U-formade soffan med Alcantara klädsel rymmer en besättning för middag och samkväm. Ett pentry med gott om styv, dubbla hoar, spis med ugn samt en stor kyl på 120 l. Den förliga hytten har en dubbelkoj som är förskjuten mot styrbordssidan vilket gör att man går in i hytten och lägger sig i kojen från sidan. Inget klättrande och bökande för att komma till kojs! Under kojen, som lätt lyfts upp finns ett stort förvaringsutrymme.

KEY FACTS: Dufour 375
Builder

Dufour

Engine

Yanmar ym30c SD.20

Loa

11.5 m

Beam

3,8 m

Draft

1,9 m

Displacement

7060 kg

Fuel Tank

300 L

WIN Code

FR-DUFF0753C111

Headroom

ca m