Flipper 900 ST

Year of production: 2021

Location: Göteborg

Manufacturer: Flipper

Price: 2 100 000 SEK

( 180 394 € / 1 347 284 DKK )

Print

Flipper 900 ST, i mycket fint skick, förste ägaren säljer. Endast 95 motortimmar.

Nedanstående information om Flipper 900 ST är hämtad från Flippers hemsida, http://www.se, där går det att läsa mer om modellen.


"Trenden har sedan några år gått mot att fler och fler båtar tillverkas för utombordare. Flipper var tidigt ute och har sedan 2012 bara designat och tillverkat utombordsbåtar. Båten blir mer yteffektiv, vilket ger mer extrautrymme och svängrum för alla. Längst bak i aktern sitter de två Mercury utombordarna. Och där inombordaren normalt sitter, erbjuder Flipper 900 ST en generös akterruff med två rejäla kojer. Taket på akterruffen för tankarna till ett soldäck nära vattnet. Och här finns en skön solbädd med inbyggt ryggstöd. Man har bekväm access till nedre akterdäck och de stora badplattformarna. Med utombordarna kommer lätt in i de grundaste vikar och en egen plats i solen!

Flipper har skapat ny trend med en modell som kan varieras på olika sätt. Med det stora elektriskt manövrerade taket stängt, får man en skyddad salong. Och man är skyddad mot alla väder och oväder. Med värmaren påslagen kan man förlänga säsongen och åka ombonat och fint långt in i november. Flipper 900 ST är lite som en klassisk salongsbåt i modern tappning. Och när solen tittar fram kan man med ett enkelt knapptryck förvandla 900 ST till öppen sportcruiser av senaste design.

Sex personer sover bekvämt ombord. Man har den mycket rymliga och avskilda akterruffen med egen ingång Och den inbjudande loungesoffan, förvandlas till en dubbelbädd när man trycker på knappen som sänker ned bordet. Längst fram i båten finns en inventiös "owners cabin" som också har direkt access till wc/dusch. Elegant ljus inredning med moderna tåliga textilier skänker hela båten en lugn och påkostad atmosfär."

För ögonblicket ligger båten i vintermode, men så fort vädret tillåter kommer den vårrustas och flyttas till sin ordinarie sommarplats i Göteborg. Då kommer även nya kompletterande bilder tas. Bilderna på båten i annonsen är tagna av ägaren.


Modell: Flipper 900 ST
Båttyp: Hardtop
Årsmodell: 2021
Längd: 9,02 meter
Bredd: 3,15 meter
Vikt: 3000 kg
Motorer: 2 x Mercury F200 XL V6
Effekt (hk): 200
Drivmedel: Bensin
Årsmodell motor: 2021
Gångtid: 95 timmar

KEY FACTS: Flipper 900 ST
Designer

Flipper Boats

Builder

Flipper

Engine

Mercury

Loa

9,02 m

Beam

3,15 m

Draft

0,7 m

Displacement

3000 kg

Fuel Tank

380 L

WIN Code

FI-FLPRO232E121

Similar boats for sale