Beneteau Oceanis 36 CC

Year of production: 2001

Location: Stegeborg, Söderköping

Manufacturer: Beneteau

Price: 695 000 SEK

( 59 147 € / 440 552 DKK )

Sold 2020-08-05

Populär och fin seglare med center cockpit, lätthanterlig och rymlig segelbåt med härlig komfort. Grund köl på ca 1,5meter gör att man når även de grundare vikarna. Ett välutrustat exemplar!.

Beneteau Oceanis 36 CC - 2001
Pris 695 000kr eller högstbjudande

 

En mycket lätthanterlig och välskött segelbåt med hög komfort. Denna båt har s.k. ”center cockpit” vilket gör henne trygg och säker för alla farvatten och detta möjliggör även en stor och rymlig akterkabin. Denna, så kallade ”owners cabin”, har förutom en stor dubbelbädd en generös soffa, gott om stuvutrymme för personliga tillhörigheter och egen ingång till badrummet. Köket är ovanligt stort för denna storlek på segelbåt. En rejält tilltagen arbetsbänk med gott om skåp för förvaring. Gasolspis med ugn, stor kylbox, sjö- och färskvatten samt dubbla hoar. Ljust, bra ljusinsläpp samt högt i tak gör det bekvämt att laga mat här. Badrummet är även det ovanligt rymligt och det är gott om plats att borsta tänderna tre i rad om så önskas. Toa, dusch och handfat har en genomtänkt placering.

 

Förpik med dubbelkoj och bäddbar salong ger gott om utrymme för familjen att tillbringa semestrarna bekvämt ombord. Ljus och rymlig salong med generöst planerad soffa med centrerat bord. Dynor klädda i fräscht blå-vit randigt tyg är speciellt för just denna årsmodellen. I salongen finns även ett klassiskt navigationsbord samt bakom det ligger ingången till badrummet från detta håll. Båtens djup ger ett stort utrymme för motorn som är placerad under trappan ner och har en bekväm takhöjd.

 

Stort akterdäck bakom sittbrunnen för avkoppling. Den grunda kölen gör att det är lätt att hitta in i grundare vikar för natthamn.UTRUSTNING
Nedan följer några exempel på utrustning,
för detaljerad utrustningslista se pdf-fil ovan
Bogpropeller
Ankarspel i fören och aktern
Teakdäck
Värmare
Pentry med gasolspis och en induktionsplatta(220v)
WC med septitank
Peke
Gummibåt


FAKTA

Längd: 11.10 m
Bredd: 3,80 m
Djupgående: 1,56 m
Deplacement: ca 7000kg
Dieseltank: 150 liter
Vattentank: ca 430 liter

UTRUSTNING
Se bifogad PDF- fil ovan

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.

Båtagent kan erbjuda såväl förmånlig finansiering som bra försäkringslösningar

Print
KEY FACTS: Beneteau Oceanis 36 CC