Bavaria 34 Cruiser

Year of production: 2008

Location: Karlskrona

Manufacturer: Bavaria

Price: 700 000 SEK

( 61 072 € / 455 403 DKK )

Sold 2020-07-28

Print

Andra ägaren säljer en mycket välhållen och fin Bavaria 34 från 2008. Hög utrustningsnivå och en riktigt bra segelgarderob, som tex. Code 0.
Fin omvårdad teak på däck och i sittbrunnen.
Båten har även den grunda kölen, vilket gör att du även kommer åt de lite grundare vikarna.

Pris 700000kr eller högstbjudande
Bavaria är ett väletablerat båtmärke och bygger alltid bra cruising båtar. Kvalitén är genomgående hög och det gäller så klart även denna båt. Här sparade inte förste ägaren på något vad det gäller tillval och efterföljande ägare har skött om båten på ett föredömligt sätt. Doften när man kliver ner i båten är som om den vore ny. 
 

Bavaria 34 har gott om förvaring i genomtänkta stuvutrymmen under däck och passar mycket bra för familjen som gillar att vara länge ombord. Babord om nedgången ligger ett L-format pentry med bra förvaring i form av skåp och lådor till porslin och torrvaror. Här finns spis med ugn, microvågsugn, kyl och dubbla hoar. Direkt akter om pentryt ligger en generöst tilltagen dubbelkoj med gott om plats och stuvmöjligheter för personliga ägodelar. Styrbord om nedgången finner du navigationsbordet med utrusning som manöverpanel och vhf samt ingång till den generösa toaletten/badrummet ombord. Salongen är centralt placerad med härliga utrymmen för hela besättningen att umgås i med mycket bra sittkomfort. Förpiken består av en fin fullängds dubbelkoj samt garderober och skåp.

Även exteriört är båten extra påkostad med teakdäck samt en tilltagen segelgarderob där ibland Code 0, en extra tillgång vid vindfattiga seglatser. Även sittbrunnen har teak-beklädnad. Denna Bavaria 34:a är utrustad med den grunda varianten av köl (1,55m) vilket gör att du lättare tar dig in i även de grundare vikarna. Båten har alltid varit såväl rök- som djurfri.


FAKTA

Längd: 10,71 m
Bredd: 3,60 m
Djupgående: 1,55 m
Deplacement: 5700 kg
Dieseltank: 150 liter
Vattentank: 210 liter

UTRUSTNING
Se bifogad PDF- fil ovan

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.

Båtagent kan erbjuda såväl förmånlig finansiering som bra försäkringslösningar

KEY FACTS: Bavaria 34 Cruiser
Loa

10.71 m

Beam

3.60 m

Draft

1.55 m