Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Brofjord 36

650 000 SEK
Brofjord 36
Jonas Claesson
Liable agent
Year of production: 1991
Location: Haninge
Manufacturer: Lyseplast AB
Price  650 000 SEK / 55 869 EURO / 416 363 DKK

All Images Print Utrustningslista brofjord 36

Should you require more information in English regarding this object, please contact responsible agent: Jonas Claesson, e-mail: jonas@batagent.se, phone: 070-147 80 48Invändigt:

Brofjord 36 erbjuder en rymlig och välplanerad interiör som gör seglingen bekväm och trevlig. Salongen är generös och ljus med gott om utrymme att koppla av och umgås. Båten har bekväma sovhytter, enstor kaptenshytt i aktern med dubbelsäng samt en förpik med 2 fullängdskojer. Ett välutrustad pentry där du kan tillaga måltider under seglingen. Den rymliga interiören gör att du och dina gäster kan njuta av seglingen utan att känna trångt.

Enkel segling:

Med Brofjord 36 är seglingen enkel och bekväm. Båten är utrustad med rullbomstorsegel och rullbommesansegel, vilket gör att seglen kan hanteras smidigt och snabbt. Detta gör att du kan anpassa seglingsförhållandena efter dina behov och enkelt anpassa seglingens intensitet. Autopiloten gör sen jobbet när du vill äta, fika eller kanske gå på toaletten. Oavsett om du är en erfaren seglare eller nybörjare kommer du att uppskatta den lätta och smidiga seglingen med Brofjord 36.

Styrplats både inne och på akterdäck:

Brofjord 36 erbjuder en flexibilitet när det gäller styrplatsen. Båten har en styrplats både inne i salongen och på akterdäck. Detta ger dig möjlighet att välja den mest bekväma och lämpliga platsen att styra båten från, oavsett väderförhållanden eller när du skall lägga ut, eller lägga till. Du kan njuta av en skyddad styrplats inne när vädret är mindre gynnsamt, eller ta tillvara på den fria utsikten och den öppna känslan från akterdäcket när vädret tillåter. Det grunda djupgåendet på 1,3 m ger dig fina möjligheter till fina naturhamnar.

Specifikationer:

FAKTA

Löa: 10.85 m

Bredd: 3.5 m

Djup: 1.35 m

Deplacement: 8.5 ton

Bränsletankar: 350 liter

Vattentankar: ca 400 liter
Septitank: ca 45lit
Motor Volvo penta TMD 41A 159 Hk

Historia:

Just detta exemplaret byggdes på Råå utanför Helsingborg mellan åren 1989-1991 av en slöjdlärare och möbelsnickare på uppdrag av en direktör från Helsingborg. Samtliga snickerier och detaljer är handgjorda och anpassade efter båten. Efter den första ägarens bortgång såldes båten 1998 till ett par i Kungshamn. 2008 Köptes båten av ett par som då tog den till ostkusten som då skötte båten väl i 12 år. Nuvarande ägare har haft båten i sin ägo sen våren -21.

070-147 80 48

Read more about Jonas Claesson

Application Form


How much is 7+4?

More photos on Brofjord 36

Click to see larger image and comment.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 0+6?