Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Bavaria 34 Cruiser

700 000 SEK
Bavaria 34 Cruiser
Niklas Gustafsson
Liable agent
Year of production: 2008
Location: Karlskrona
Manufacturer: Bavaria Yacht Bau
Price  700 000 SEK / 68 114 EURO / 507 240 DKK

All Images Print Utrustningslista BAV2008

SOLD

2020-07-28

Should you require more information in English regarding this object, please contact responsible agent: Niklas Gustafsson, e-mail: niklas.gustafsson@batagent.se, phone: 070-720 42 20Pris 700000kr eller högstbjudande
Bavaria är ett väletablerat båtmärke och bygger alltid bra cruising båtar. Kvalitén är genomgående hög och det gäller så klart även denna båt. Här sparade inte förste ägaren på något vad det gäller tillval och efterföljande ägare har skött om båten på ett föredömligt sätt. Doften när man kliver ner i båten är som om den vore ny. 

 

Bavaria 34 har gott om förvaring i genomtänkta stuvutrymmen under däck och passar mycket bra för familjen som gillar att vara länge ombord. Babord om nedgången ligger ett L-format pentry med bra förvaring i form av skåp och lådor till porslin och torrvaror. Här finns spis med ugn, microvågsugn, kyl och dubbla hoar. Direkt akter om pentryt ligger en generöst tilltagen dubbelkoj med gott om plats och stuvmöjligheter för personliga ägodelar. Styrbord om nedgången finner du navigationsbordet med utrusning som manöverpanel och vhf samt ingång till den generösa toaletten/badrummet ombord. Salongen är centralt placerad med härliga utrymmen för hela besättningen att umgås i med mycket bra sittkomfort. Förpiken består av en fin fullängds dubbelkoj samt garderober och skåp.

Även exteriört är båten extra påkostad med teakdäck samt en tilltagen segelgarderob där ibland Code 0, en extra tillgång vid vindfattiga seglatser. Även sittbrunnen har teak-beklädnad. Denna Bavaria 34:a är utrustad med den grunda varianten av köl (1,55m) vilket gör att du lättare tar dig in i även de grundare vikarna. Båten har alltid varit såväl rök- som djurfri.

FAKTA

Längd: 10,71 m
Bredd: 3,60 m
Djupgående: 1,55 m
Deplacement: 5700 kg
Dieseltank: 150 liter
Vattentank: 210 liter


UTRUSTNING
Se bifogad PDF- fil ovan

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.

Båtagent kan erbjuda såväl förmånlig finansiering som bra försäkringslösningar
070-720 42 20

Read more about Niklas Gustafsson

Application Form


How much is 6+7?

More Bavaria Yacht Bau for sale
Bavaria 45, år 2010

More photos on Bavaria 34 Cruiser

Click to see larger image and comment.

Båtmäklare
26/5 -20 kl. 13:33
"Märkliga tider"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 7+7?