Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Lagoon 440

2 950 000 SEK
Lagoon 440
Aron Borg
Liable agent
Year of production: 2007
Location: Göteborg
Manufacturer: Lagoon
Price  2 950 000 SEK / 277 648 EURO / 2 067 036 DKK

All Images Print Utrustningslista

SOLD

2020-06-18

Should you require more information in English regarding this object, please contact responsible agent: Aron Borg, e-mail: aron@batagent.se, phone: 0708-79 00 02



Lagoon 440 enligt många kritiker den mest lyckade skapelsen från Lagoon med perfekt utnyttjade ytor och snyggt designad inredning däcksutrymmen. Båten håller genomgående hög standard på utförandet av såväl konstruktion som finish i material och detaljer. Planlösningen är ritad med owners cabin i styrbordsskrovet och gästkabiner i babordsskrovet. Owners cabin har förutom sin väl tilltagna dubbelkoj en egen soffa och eget badrum med toalett och dusch. I babordsskrovet rymms två kabiner, en fören och en i aktern med varsin dubbelkoj. Däremellan två badrum med toalett och duschmöjligheter, anslutna till vardera kabin. Mellan skroven finns båtens hjärta, en salong och kök av gigantiskt format. Planlösningen är öppen utan skott eller nivåskillnader mellan salong och kök. Köket är försett med en gasolspis med tre brännare, gasolugn, tre djupa hoar, stor arbetesbänk osv. Sammanfattningsvis ett kök för matälskare! 

Ett kliv akterut finns den aktre sittbrunnen/akterdäcket med stor U-formad soffa samt en bänk med ho och kran. Detta utrymme är smart skyddat av ett kapell som enkelt anpassas efter vart sol och vind kommer åt, livet ombord ska ju vara bekvämt i alla lägen. Framför salongen nedsänkt i däcket finns sittbrunn nummer två, en skön plats där det alltid är lä. Längst föröver finns i båda skroven gigantiska stuvutrymmen där bogpropellern är monterad i babords fack. Stuv överlag är inget som saknar på Lagoon 440. Det finns luckor med fack av imponerande mått både i sittbrunnarna och inne i kabinerna. 

Seglingsmässigt har man god utsikt från sittbrunnen uppe på salongstaket. Härifrån kommer man åt alla fall och skot på ett smidigt sätt. Båten har goda seglingsegenskaper och pinnar på som bara den så snart det krusar sig på vattenytan. 

Detta exemplar är välhållet och förvarades inomhus sina första 10 år. Utrustningsmässigt är båten anpassad för våra nordiska vatten med värmare och bra kapell. Komfortmässigt har båten allt man kan önska med bland annat en ny batteribank, solpaneler och tvättmaskin. Läs den kompletta listan i PDF-filen. 

Välkommen att boka en personlig visning av denna magiska, snabbseglande sommarstugan! 

FAKTA

Längd ö a: 13.66 m
Bredd: 7.70 m
Djup: 1.30 m
Deplacement: 12,150 kg
Motor: 2 st Volvo D2-55 (55 hk) 
Motortimmar: 760 tim
Dieseltank: 650 liter
Färskvatten: 900 liter

UTRUSTNING
För komplett utrustningslista, se pdf-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning.
Ny mast – 2010
Spolpump med sjövatten/färskvatten på däck
Tvättmaskin 3 kg 220 V
Dieselvärmare 2 ST 4 KW
Inverter
Bogpropeller



0708-79 00 02

Read more about Aron Borg

Application Form


How much is 3+7?

More photos on Lagoon 440

Click to see larger image and comment.

Båtmäklare
14/8 -20 kl. 13:21
"Konsten att värdera en båt"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+5?